Spring naar inhoud

Dino spaghetti-avond

 

  • Op zaterdag 10 maart vanaf 18u30
  • Dit keer in de eetzaal van het Koninklijk Atheneum Emanuel Hiel, vlak achter onze basketzaal. (ingang via: Charles Gilisquetlaan 34, 1030 Schaarbeek).

Op het menu de vertrouwde, heerlijke Dino spaghettisaus, desserten en gezelligheid! Bovendien, en dat is nieuw, kan je dit jaar gezellig napraten in onze eigen Dino-bar in de sporthal. Terwijl de kinderen op de speelplaats en in de sporthal van Hiel ravotten en natuurlijk … basketten.

Iedereen is welkom! Nodig gerust je vrienden en familie uit op dit gezellig samenzijn van spelers, ex-spelers en sympathisanten.

Bovendien help je de club, want met de opbrengst steun je onze sportieve werking, en kopen we nieuw materiaal. We hopen jullie dus talrijk te mogen verwelkomen.

Graag vooraf inschrijven via deze link (voor woensdag 7 maart).

 

Steunkaarten

De spelers ontvangen op de training ook steunkaarten. Voor elke verkochte steunkaart ontvang je een tombolaticket en maak je ondermeer kans om tickets te winnen voor een wedstrijd in de EuroMillions Basketball League.

Ook familie of sympathisanten die niet naar de spaghetti-avond komen, kunnen zo onze club mee steunen. Het geld en de onverkochte steunkaarten geven de spelers af aan de trainer of aan Sofia ten laatste op 9/03 of op de spaghetti-avond zelf aan de kassa.

 

Tombolaprijzen en helpende handen

Kan je via het werk of elders aan een leuke tombolaprijs geraken, geschikt voor kinderen of jongeren, of wil je helpen bij de organisatie van de spaghetti-avond, voeg je naam dan toe aan de takenlijst.

 

Sponsors

We zoeken ook bedrijven of zelfstandigen die tijdens de spaghetti-avond onze club willen sponsoren. Op de avond zelf krijgen zij dan de nodige visibiliteit.  Ken je zo’n bedrijf of ben je zelf kandidaat, laat dan iets weten aan het Feestcomité.

Sportieve groeten en tot dan!

Het Feestcomité

 

Katrin Van Haver U10, U12, U14
Frederic Logghe U10
Michael Kempeneers U10
Roeland Dudal U10
An Descheemaker U10
Benny Geerinckx U12, U14
Khadija Aznag U14
Dirk Steurs U14, U16
Mieke Van Dessel U16
Filip Libert U16