Spring naar inhoud

Inschrijven

Hoe inschrijven Everse Dino’s?

Onze doelstelling is om zoveel mogelijk Brusselse kinderen, jongens én meisjes, de kans te geven om in het Nederlands comptietiebasketbal te (leren) spelen in Brussel. Onze focus ligt daarbij op jeugdploegen, voor spelers van 8 tot 21 jaar.

Om een kwalitatieve omkadering te kunnen garanderen met voldoende speelruimte in de zaal en voldoende trainers, kunnen we spijtig genoeg geen onbeperkt aantal spelers opvangen.

De eenvoudigste manier om je aan te melden, is een email te sturen naar everse.dinos@gmail.com, met vermelding van voornaam, naam & geboortedatum van de spelers en jouw contactgegevens.

Is er nog plaats in de ploeg, dan contacteren we u meteen om te komen kennismaken tijdens 2 proeflessen, zonder verdere verplichting. Tijdens deze training, zal iemand van het bestuur verdere uitleg geven aan de ouders ivm de werking van de club en ook alle administratie in orde brengen. Pas nadien betaal je het lidgeld (zie hieronder).

Zit de ploeg vol, dan krijg je eveneens bericht en kom je meteen op de wachtlijst terecht. Zodra er plaats vrijkomt nemen we zelf opnieuw contact op.

Praktische informatie

Trainingen en wedstrijden

Al onze ploegen trainen 2x 1,5u per week, de exacte informatie per ploeg (dag, uur en locatie) vind via de link ‘teams’.

Al onze ploegen spelen in de officiële competitie van de VBL, zodra de trainer een speler klaar acht zal hij dus in het weekend ook wedstrijden spelen (gemiddeld 24 per jaar).

Lidgeld

Zonder betaling van het lidgeld kan je natuurlijk niet deelnemen aan de trainingen (uitgezonderd de 2 gratis proeflessen natuurlijk ;-)), noch aan de wedstrijden.

Voor het seizoen 2016-­2017 bedraagt het lidgeld 200€ per jaar voor spelers van 8 tem 17 jaar, en 250€ per jaar voor spelers van 18 tem 20j. Inschrijving van een tweede gezinslid ­geeft recht op een korting van 20 €.

Storten kan op rekeningnummer BE32 001­1651836­02 met vermelding van naam van de speler + ploeg.

OPGELET : voor een nieuwe speler heeft het geen zin lidgeld te storten vooraleer je bent ingeschreven. De volgorde van aanmelding (zie hierboven) bepaalt de voorrang voor inschrijving, niet de betaling.